local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc cilvēki izvēlas Chrome!?4

Vakar teisiju nelielu aptauju kādu interneta browseri spoki pārsvarā izmanto. Nu totāls uzvarētājs bija Google Chrome, otrā vietā atstājot mums pazīstamo Mozzila Firefox un tad pārējos.

Šeit links uz aptaujas rakstu http://www.spoki.lv/aktuali/Ko-Tu-izmanto/413878">http://www.spoki.lv/aktuali/Ko-Tu-izmanto/413878

Šodien uztaisīšu nelielu rakstiņu tieši kāpēc vairums cilvēku izvēlas tieši šo interneta browseri!!

Pirms sāciet kritizēt un pelst, saku ka tas ir tikai pielikums iepriekšējam rakstam.

Ceru ka patika..



28 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Google un Es
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Izmantoju firefox tikai tāpēc, ka viņam ir vispārskatāmākā un labākā bookmarku zona, varbūt arī citiem var tādu uzlikt, nevis to stulbumu, ka visi tavi bookmarki ir 1 kopīgā, jaunā lapā, bet nekādu dižo atšķirību un vajadzību nejūtu, lai mainītu.

+vēl firefox reklāmu bloķētājs

2 0 atbildēt

Hah, es arī izmantoju Google Chrome jau kādus 2 gadus.

0 0 atbildēt

BEsī Firefox mūžīgie atjauninājumi... Chromam itkā man vēl nav gadījeis sastapt  , bet = mozillai ir tas , ka viņai ir coolprewievs... ļoti pietrūkst.

0 0 atbildēt

FireFox vienalga visiem iegriež ar milzīgo addonu/spraudņu daudzveidību. Man vienmēr ir pāris simtu tabu sakrājušies, ko izskatīt (neskaitot favs), bet ar load tabs progressively var uzlikt cik un kā lai lādē, ideāli erti, ir arī tāds quickdrag ar kuru var ātro search uztaisīt, pavelkot iezīmēto textu, vēl gTranslate, tabmix, multiple tab handler, speed dial, flash block ar kurš ir kā pre-blocker jebkam flashveidīgam, noder ja ir vairāki streami atvērti YT piem. un vēl n-tie labumi. Foxi vnk var pieregulēt līdz pēdejam individuali un vēl ff lapas addons sadaļā, var accountā sagblabāt listi ar visu, ja nu daķis nobrūk, lai nav pat jāatceras. FF WIN!

0 0 atbildēt