local-stats-pixel fb-conv-api

Iespējams, mana labākā atziņa EVER.43

189 21

Kad es sāku dzert, man prātā vairs nestrādā bremzītes. Tieši tādēļ, es visiem vienmēr saku, ka man nepatīk iziet ārā pēc darba “un paņemt pa vienam aliņam bļe”. Ja Tu dzer, tad dzer līdz grīdai (vismaz es tā daru, savādāk nemāku).

Katru reizi, kad es aizbraucu uz centru vai aizeju uz kādu pārtiju, es redzu seksīgas un skaistas meitenes. Es sāku kost un lēnām piedzeros. Viss jau vienmēr ir labi, līdz brīdim, kad sāku palikt manāmi iereibis (aka es sāku nereāli mirkšķināt acis, vulgāri un rupji runāt un uzmākties meitenēm). Es neesmu tas seksīgais čalis, ar labo stila izjūtu un citu huiņu, kas tik ļoti patīk vecenēm. Es esmu tas čalis, ko viņas aizsūtīs pēc dzēriena, kamēr laizīsies ar manu čomu. Viss - fuck that! Es piekāšu to huiņu - pietiek.

Problēma vienmēr ir bijusi mūsos (es tagad uzrunāju visus savus čaļus, kuriem ir līdzīgas problēmas) - bet atrisinājums tam visam ir pavisam vienkāršs un vienmēr bijis mūsu acu priekšā, tikai nekad neesam par to iedomājušies. Es turpmāk koļīšu tikai neglītas meitenes (pālī). Kāpēc tā ir win win situācija? Atbildes ir šeit:

1. Pālī visas meitenes ir smukas (ar retiem izņēmumiem). Galvenais laicīgi noskati neglītu meiteni un sāc dzert tik ļoti smagi, līdz Tu jūties kā pirāts. Pēc 2 stundām šī meitene no Sjūzenas Boilas pārvērtīsies par Meganu Foxu.

2. Neglītas meitenes (līdz šim) nav pieradušas, ka neglīti čaļi (kā, piemēram, es un Tu) viņas koļī, tāpēc būs apmulsušas no laimes un prieka, ka arī viņas beidzot tiks pie action.

3. Neglītas meitenes nav iedomīgas kā seksīgās, tāpēc pie viņām ir vieglāk pieiet kā arī raisīt sarunas. Tev būs vieglāk viņu izklaidēt.

4. Ko teiks Tavi čaļi?!?! Kāda huj razņica?!! Tā pat Jūs nākamajā dienā dzersiet aliņu un par to rēksiet, par EPISKU VAKARU!

5. Ja Tu tomēr nedabon arī neglīto meiteni tajā vakarā, tad nemīz burkā - Tev nebija, ko zaudēt, jo viņa tā pat bija neglīta! Tas ir tik vienkārši!

Tā ir reāli win win win situācija visiem! Seksīgās meitenes būs laimīgas, ka tādi čaļi kā es viņas nekoļī; neglītās meitenes būs laimīgas, ka kāds viņas tieši koļī; un mēs būsim laimīgi, jo būsim piedzērušies!

/alex dynamo/

189 21 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000

beidz dzert un ielien aukstā dušiņā.

dzirdēju , ka palīdz.

23 2 atbildēt

:D:D vislabākais ka nav par ko raizēties jo viņa tā pat bija neglīta :D:D made my day :D

16 0 atbildēt

:D es gribētu redzēt meiteņu komentārus pie šī raksta. :D

12 0 atbildēt
Nu jebal. tad es labāk rauju ķepā!
10 0 atbildēt

"a Tu dzer, tad dzer līdz grīdai (vismaz es tā daru, savādāk nemāku)." Tu nemāki dzert.

Pārējo raksta daļu negribu komentēt. 

10 1 atbildēt

mīnusus lika neglītās meitenes :D 

8 1 atbildēt

bedigi..

7 1 atbildēt

Par dzeršanu runājot - Es parasti dzeru kamēr sākt reibt un tad apstājos, jāzina ir mērs un kad juti ,ka sāc atreibt tad iedzer vel un tā var patusēt ,neaizvemjot kādu stūri ,vai neatceroties nekā :)

Par meitenēm runājot - Par gaumi nestrīdās un ,kas citam liekas nesmuka ,tas varbūt kādam visskaistākā :)

5 0 atbildēt

Man rakstot dzeerumā būtu vairāk drukas kļūdu 

6 1 atbildēt

atceros variantu par manu paziņu, kurš riktīgi piemetās, nākamā dienā pamostoties saķēris galvu šausmās, šis man rāda tukša preža paciņu, es redzēju to meiteni ko viņš iepriekšējā vakarā copēja, FAIL. trakākais bija tas ka šis pārlāpijās un arī nākamā dienā pamodās ar to pšu FAIL būtni. labi ka vismaz pēc tam viņš atjēdzās un centās izvairīties no tusiņiem ar to būtni.

4 0 atbildēt

+++ chali tu rullee

3 0 atbildēt

mēs būsim laimīgi, jo būsim piedzērušies :D

 

Vecīt tu tak esi zelts, bļa tīrs platīns emotion

3 0 atbildēt

Un kā tad lai tagad zin, vai puisi tevi koļī tāpēc, ka esi skaista, vai tāpēc, ka, viņaprāt, esi neglīta?emotion

2 0 atbildēt

Pluss obligāti, k-gan neuzskatu ka man vajag negītas, RAKSTS AHUJENNNA LABS emotion

2 0 atbildēt

Apstulbu...

1 0 atbildēt

Interesanti neierasts raksts spokos emotion

1 0 atbildēt

eu a es tieshi sho tiko gribeeju raxtiit :D

1 0 atbildēt

ak mii un zhee :D

0 0 atbildēt

es jau no 1. teikuma jutu ka to esi raxtiijis tu !!!! :D 

0 0 atbildēt

atliek aleksam ko iemest blogā, un pēc stundas tas jau ir spokos. :D bet jā, ja runa iet par vienas nakts pavadonēm, tad piekrītu. :D

1 1 atbildēt