local-stats-pixel fb-conv-api

GAUJA- Kāpēc ne!!!21

32 0
Zinu ka pirmaja raksta bija daudz kludu, tapec shoreiz pastastishu par datoru, kuru izmantoju katru dienu un kas mani spej parsteigt! emotion
Pirmo reizi, kad dzirdēju, ka Latvijā tiek ražoti portatīvie datori pat sasmējos, jo kā jau klasiskais Latvietis uzskatiju, ko tad nu mēs letiņi varam, bet dzīve sanāk visādi un man nācās pašam satikties un stŗādāt, jo tomēr ja darbavietā ir noteikts laptops tad ar to arī ir jāstrādā, no sākuma ieraugot sapratu, ka stils Capital ražojumam ir perfekts, jo korpusi bija spilgti, krāsaini un pats galvenais izturīgi, tieši tādi kādus var viens kārtīgs students vēlēties. Par ražotāju jau zināju pietiekami daudz, jo Capital stacionāros datorus esmu jau izmantojis pāris gadus, un laikam stacionāro datoru veidošanas pieredze ļāva uztaisīt normālu portatīvo datoru tautai, kas nebija dārgs bet strādātspējīgs. Nu jau pagājis kāds laiks un es esmu sapratis, ka Gauja ir īstais, kas man vajadzīgs, tāpēc devos iegādāties arī sev šādu datoru. Ieejot veikalā biju diezgan izbrīnīts, jo piedāvāto modeļu skaits sniedzās jau divciparu skaitlī un dizainiski arī tikai dažiem modeļiem varēja piesieties. Labi bija tas, ka veikalā datoru ir visi izlikti uz letes un es varēju personīgi iemēģināt roku. Pats izvēlējos 15" ar labiem parametriem, bet draudzenei noskatīju 12" zaļā krāsā, jo meitenēm jau izskats ir svarīgākais. Nu jau nedēļa būs apkārt un ar šoku jāatzīst, ka man iet pat GTA4 un priekš laptopa tas ir vareni.
p.s. Dators tiešām ir jauks nav tik varens kā DELL, vai tik stilīgs kā APPLE, vai tik slavens kā HP, bet tomēr tāds kā folksvagen mašīnu klasē lēts, bet uzticams un protams ar patriotisku, bet diezgan muļķīgu nosaukumu izdzirdot GAUJA uzreiz prātā nāk lauki kur katru otro govi tā sauc
Pievienoju arī mazus aprakstus par modeļiem ko atradu mājaslapā, diezgan forši.
Nevar ari aizmirst par pashu labaako
Tā kā portatīvais dators Gauja™ ir Latvijā ražota prece, tam (atšķirībā no ārzemju brendiem) tiek nodrošināts 24h serviss, turklāt visiem Gauja™ modeļiem a/s Capital nodrošina 2 gadu garantiju.
Bezmaksas garantijas remonts attiecas tikai uz iekārtu aparatūras daļu (ne uz programmatūru) un tikai garantijas laikā.


"Gauja" M720R-C Zaļa LS47900 Ekrāns: 12.1” WXGA Procesors: 2.0GHz Intel® Dual Core T2410 Video: Atbalsta līdz 256MB Atmiņa: 3 GB DDR2- 667MHz Cietais disks: 250GB SATA Multimedia: 2.0 Mpix kamera,DVD+/- RW Komunikācija: WLAN,Bluetooth,LAN Porti: 1x IEEE 1394,3x USB 2.0 porti Aizsardzība: Pirkstu nospiedumu lasītājs Operētājsistēma: Windows Vista Home Basic Antivīruss: Panda Antivirus 2008

"Gauja" TW8PM LS47900 Ekrāns: 15.4” WXGA Procesors: 2.0GHz Intel® Dual Core T3200 Čipsets: Intel® GM45 Express Video: 512MB nVidia GeForce 9600 Atmiņa: 4GB SDRAM 800 MHz Cietais disks: 500GB SATA Multimedia: 2.0 Mpix kamera,DVD+/- RW Komunikācija: WLAN,Bluetooth,GLAN Porti: HDMI, 1x e-SATA, 3xUSB 2.0 porti



"
32 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.gauja.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000
Kapec gan ne. Atbalstisim savejos.
8 0 atbildēt
Lētākie Gaujas datori priekš darba ir pat ļoti labi, bet dargākos nesmādētu pat ne visai prasīgs geimeris. Arī ir nācis saskarties ar šiem datoriem. Patiesi labi datori.
6 0 atbildēt
Anglji peerk gauju, jo izruna viniem asocieejas ar vaardu Gandža :D
6 0 atbildēt
Ta karsana ari ir benq , nezinu kas pa modeli bij, bet apdegumu uz kreisas kajas ar dabuju ...
6 1 atbildēt
čotkie kompisi nav nekasdas vainas..var droši ķert ciet..ir nācies saskarties un nav nekas vainas
4 0 atbildēt
Varēji drusk lielākas bildes ;) bet tā jau izklausās ka GAUJA datori ir labi....
4 0 atbildēt
mhm.... :D sasmejos. pasham gauja ir (vai vismaz bija) tgd metajas kkur sekcijas zemaakajos kaktos Kads modelis tgd uzreiz nepateikshu bet pirku par labu naudinju. Nu ko pagaja meneshu 5 - 1sukashanas pazimes,taka kompja karkass apaksha sastav no metala (why is that so i wonder? o_O) Tas uzskarts tik atri un tik stipri ka veljoprojam ir retas no diezgan laba apdeguma (aizmigu ar to velnu klepii). 2sukashanas pazime-korpus atri plaisat sak augshpuse,bez nekada iemesla. 3kart,parinstalejot Winxp,palelninas visi iespejamie procesi pielidzinot datoru kkadai grabazai uz kuras kartridzus varetu kanpi palaist. Isak sakot pec meneshiem 6-7 man tas suuds jau ta bja noriebies ka tika noladeets un iemests sekcija ka antikvariata prieksmets.
3 0 atbildēt
es ari traki sasmejos izdzirdot ka ir dators Gauja, bet pec visa spriezot vinsyh ir labs. Nu ja kadreiz pirkshu sev portativo tad varbut bushu patriote, un nemshu sho :) Bet nu ta jau ir jusu problema, ka gulat pie datoriem.
2 0 atbildēt
Gauja - lielākais sūds, ko var nopirkt Latvijā.
1 0 atbildēt
Nu taads tiiri neko :):):)
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
kopuma , iskatās neslikts, pērkot tādui arii vairak naudas paliek latvija, bet ja runājam par cenu td taadas ''zarnas'' laptopam pa latiem 100 var lētāk dabūt.
0 0 atbildēt
Ekraani taam gaujaam ir meesli... ljoti aatri bojaajas divreiz jau uz garantiju esmu nesis
0 0 atbildēt
kaadaas cenas ?
0 0 atbildēt
Capitak pirku tagadējo galda pc Cēsīs un vairs neiesaku tur kko pirkt 1 kārt attieksme pret pircēju un 2 kārt šaubos vai tur varētu nest uz r*ntu jo cik esmu gājis oriģināli tur tad vienmēr pēc kādiem 3 mēnešiem stabili kompis nojūk. Pēdējoreiz aizensu uz citu salonu tur visu sataisīja un tgd viss ok jau no vasaras + man bija iesmērēta veca videokarte kura nodega kad mēgināju samainīt tomēr izlēmu ka citur jaunu pirkšu.
0 0 atbildēt
Ta prosta Latvijā salikts tāpēc"itkā"latviešu laptops bet nē visas detaļas jau ir ražotas visticamāk kādā Āzijas valstī tāpēc no latviskuma tikai skats bet iekšas gan cittautiešu.
0 0 atbildēt
Dzirdēju, ka viņiem garantijas serviss baigi labais ir... Man daudziem paziņām ir gaujas un nesūdzās. Laikam būs pašam arī jāiegādājas!
0 0 atbildēt
WTF!!!
2 3 atbildēt
Kas tad te spoki.lv sāk atļaut likt reklāmas.. njā krize krīze.. un šitos nevis ražo Latvijā bet tikai saliek kopā.
2 5 atbildēt
folkswagen ? Volkswagen :)
0 6 atbildēt