local-stats-pixel fb-conv-api

Energy drink (papildināts)135

423 8

Šajā rakstā paudīšu savu personisko viedokli attiecībā uz Latvijā pieejamajiem un ne tik pieejamajiem enerģijas dzērieniem.

Tā kā esmu liels šī produkta piekritējs un cienītājs, centīšos pēc iespējas spilgtāk aprakstīt katru no dzērieniem lai saprastu to kurš enerģijas dzēriens būtu vislabākais tieši TEV!!!

Ieteicams lietot atdzesētu!

423 8 135 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 135

0/2000

man liekas ka šitie visi ir veselības sabojāšana. saņemšu kritiku gan jau. man šķiet ka viņiem vajdzētu uzlikt vecuma ierobežojumu, jo teiksim kkāds sīkais priduraks sēž mājās pie pc un domā ka vajag enerģiju no aktīvās sēdēšanas, ja? jā, un izdzer vairākus tādus un nezina kur likties, un ja nepaveicas tad atdod galus.

32 4 atbildēt

Pilnīgi nekādu efektu, nekad, neviens no viņiem nav devis. Labāk paņemu dubūlto espresso ar daudz cukuru.

18 2 atbildēt

Visi garšo vienādi (+/-) un der tikai kopā ar Jaagermeister! :DD

5 0 atbildēt

Neizglītojošs , tukšs raksts ! Sorry , bet vai nav vienalga, kurā vietā to tirgo un pa cik ?! Ja ķeries pie tādas nopietnas tēmas , tad vismaz varēji pārvarēt slinkumu un aprakstīt SASTĀVU , no kā tas tiek štancēts. Varu derēt , ka daudziem domas sāks dalīties , vai dzert vēl. Kā arī es nestādos priekšā, kā var šitā draza kaut ko dot, esmu izdzēris kādas 6 bunžas dinamīta, jo bija sesija nākamajā dienā un jau pēc 20min. man acis ciet vērās, bet atlika tikai uzvārīt zaļo ķinas tēju , lai modrums būtu vēl kādas 12h. Tāpēc , ja tik ļoti vajag sasparoties , tak iedzeriet normālu , beramo tēju nevis šito ķīmisko sūdu. :)

3 0 atbildēt

a kur Dinamīts? emotion

ik pa laikam jau uznāk atkarība no šitiem visiem... heh

3 0 atbildēt

Ew ja uzliks vecuma ierobežojuma tad neviens nepirks!!!jo visu laiku sīkie pērk viņus reti kāds viņu nopērk nu Latvijā!!!

3 1 atbildēt

esmu pilnīgs monster addict bet vairāk garšas pēc jo īpaši atšķirību efekta ziņā nejūtu.ā jā un paldies-tagad zināšu kur LV dabūt

2 0 atbildēt

nu tu sūrais vecis sarkano winstonu pīpē 

2 0 atbildēt

Monstrs paljubomu visslabaakais!

0 0 atbildēt

Tāpēc es saku, ka shark ir kā redbull kam piebērts cukurs!

0 0 atbildēt

Jau 2 gadus nelietoju :)

0 0 atbildēt

iesaku pagaršot BSN endorush, nu labi, tas gan nav īsti domāts ja sēdi pie kompja, bet trenējies, bet ļoti labs un garšīgs padzēriens :D

0 0 atbildēt

Pirmais raksts, ko izlasīju līdz beigām...emotion

0 0 atbildēt

kur rockstar? :(

0 0 atbildēt

Lai cik tas jocīgi nebūtu, es no šiem nejūtu nekādu enerģijas pieplūdumu. Vienreiz pat izdomāju, ka pa nakti ir jāpastrādā, ap 12:30 izdzēru 2 redbull, bet ap 12:50 jau gulēju, kā zīdainis emotion

0 0 atbildēt

atceros kad sportacentrs.com bija akcija kurā dabūju 40 burn pudeles, kopš tā laika uz viņiem pat skatīties negribas emotion

0 0 atbildēt

nākošreiz par dinamītu :)

aa, un būtu forši, ja salīdzinātu aktīvo vielu daudzumu sasāvā katram dzērienam :)

0 0 atbildēt

A ko pārāk aktīvs esi? emotion

0 0 atbildēt

kur Pussy un tas dzeltenais - laikam Dinamite :D 

0 0 atbildēt

Nezinu par visiem enerģijas dzērieniem, es esmu dzēris tikai Burn, bet jāsaka, ka labāk tad jau ir dzert Coca-Cola nevis Burn, tb no kolas efekta ir vairāk. 

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »