local-stats-pixel fb-conv-api

Cīsiņi Nākotne "Tīģerīši" vs RGK "Bez E-vielām"11

102 3

Cīsiņi Nākotne "Tīģerīši" vs RKG "Bez E-piedevām"

SIA "Nākotne" jaunais produkts cīsiņi "Tīģerīši" tiek pieteikts ļoti atraktīvā veidā sākot ar jautru, krāsainu reklāmu kuru pavada diezgan lipīgs džingls, kas aizrauj bērnus gan pieaugušos, un beidzot ar ļoti pievilcīgu iepakojumu. Cīsiņi "Tīģerīši" piesaista uzmanību ar to, ka tie esot īpaši domāti bērniem, bet vai tiešām tie ir tik labi un īpaši domāti bērniem ? Ja jau šie cīsiņi ir īpaši domāti bērniem, tad tiem vajadzētu būt bez kaitīgām vielām to sastāvā, bet tā tas diemžēl nav!

Cīsiņu "Tīģerīši" sastāvs

Uz cīsiņu iepākojuma sastāvdaļas ir norādītas tikai to zinātniskajos nosaukumos, neizmantojot tik ļoti populāros, saīsinātos E numuru apzīmējumus, tiesa dažiem citiem Nākotnes produktiem ir norādīts gan E burts, gan arī zinātniskais nosaukums.

Cīsiņu "Tīģerīšu" sastāvs. 70% cūkgaļa, kartupeļu ciete, piena pulveris, soja, nātrija nitrīts, nātrija acetāts, karmīnskābe,nātrija askorbāts, nātrija eirobāts.

Tā, ka vien jāiet uz evielas.lv mājaslapu un jaskatās, kas tad tie visi ir par jaukiem brīnumiem un uztura "bagatinātajiem" !

Nātrija nitrīts (E-250), nātrija acetāts (E-262), karmīnskābe (E-120), nātrija askorbāts (E-301), nātrija eirobāts (E-315).

E-250 Potenciāls kancerogēns

E-262 Nelietot bērniem līdz sešu gadu vecumam. Palielina ķermeņa sāļu daudzumu, grūtniecēm nav ieteicams, ja bērnu baro ar krūti.

Wow veseli divi ekstrēmi bīstami e / pārtikas piedevas cīsiņos, kas ie speciāli domāti bērniem.

Tad nu nobaudīju abus un Tīģerīši gan bija krietni garšīgaki par RGK bez e-piedevām, jo tīģerīšu varēju mierīgi ieēst, bet RGK bez e-piedevam gan tika apēsti tikai ar lieu dauzumu tomātu mērces, kaut arī ome priecājas un teica, ka tie garšojot kā Ulmaņlaikos. Tā kā redz negaršo mums vairs gandrīz nekas, kam nav pievienoti dažādi, krāsas, garšas, smaržas u.c. uzlabotāji.....





102 3 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

atbalsta TĪĪĪĪĪĪĢERĪĪĪĪŠĪ :D man tā nobesijis ir šis sauklis :D

17 0 atbildēt

tās ķīmiskās garšas un uzlabotājus un pastiprinātājus es gaļās daudz maz esmu ietrennējies atšķirt ir vai nav. kā arī zinu apmēram kaitīgās vielas gan E apzīmējumos gan savādākos nosaukumos.

8 0 atbildēt

Tīģerīši- cik mīļi emotion

5 0 atbildēt

Tas pats ir arī par konservantu un modificēto vielu nelietošanu. Tā nelietošana izpauužās tikai ar to, ka to nepien pie apraksta.

3 0 atbildēt

Man ledusskapī ir daži.

3 0 atbildēt

sīko tieši piesaistīja iepakojums, bet palasot sastāvu- liku vien nost atpakaļ veikala plauktā..

3 0 atbildēt

E - 250 un citi sūdi ir teju katra gaļas produkta sastāvā! nu pilnīgs besis, tas tak nav normāli, ja nogriežot šķiņķa gabalu, gaismā var redzēt, ka tajā ir pleķis, kas spīd varavīksnes krāsās.. un šķiņķis galīgi nav lēts

2 0 atbildēt

Mes kliņģer tiger neegeriishi!!!

0 0 atbildēt

VISI E ir vnk nosaukti pilnos vārdos un var skandināt ka bez E! bET REALI VISI E ir iekšā!!!!emotion

0 0 atbildēt

Tiģerīšu cīsiņi kuros samalti vecie tīģerīši  :D

2 3 atbildēt