local-stats-pixel fb-conv-api

Aura jeb Kirliana efekts12

33 1

Svešvārdu vārdnīcā vārds aura skaidrots kā šķietams spīdošs oreols ap cilvēku.Parapsiholoģijas izpratnē aura ir biolauks.Tā ir kā neredzama enerģija,kas virmo ap ķermeni un liecina par cilvēka fizisko un garīgo stāvokli.    

Ja no cilvēka nāk enerģijas plūsma,kādēļ gan to nevarētu saskatīt un izmērīt?

Cilvēki kuri tic auras eksistencei,apgalvo,ka aura ir visiem cilvēkiem,taču saskatīt to spēj tikai ar īpašām spējām apveltītie.

Aurā,ko izstaro dzīvas būtnes,var izšķirt veselu gammu dažādas intensitātes un formas krāsu,kas atkarīgas no indivīda stāvokļa.Tiekm uzskatīts,ka pēc auras ir iespējams diagnisticēt slimības,jo tās skar ne tikai ķermeni,bet arī auru,,kura dažādu slimību dēļ var zaudēt dzidrumu vai iegūt plankumus.Auras efektu atklāja krievu zinātnieki-Semjons un Valentīna Kirliani.Veicot dažādus eksperimentus ar  rentgenaparātu,viņi ievēroja oreolu ap cilvēka ķermeni.Turpinot eksperimentus ar dzīvniekiem un augiem,viņi pārliecinājās,ka arī tiem ir aura. 

                                                 

                                                Vai Tu zini ka...

Ja vēlies noskaidrot,kādā krāsā ir Tava aura un ko ši krāsa nozīmē dari šādi:apsēdies tur,kur Tevi neviens netraucēs,atbrīvojies un da;zas minūtes paberzē rokas vienu pret otru.Iespējams ka pirmajā reizē tu neko nemanīsi,taču,ja būsi pacietīgs un to pašu atkārtosi vairākas dienas pēc kārtas,tad saskatīsi ko līdzīgu migliņai.Kad būsi iemācijies saredzēt pats savu auru,vari patrenēties nosakot cita cilvēka auru.          

                                                             Vai Tu zini ka...

Turpmāko Kirliana efektu pētijumu rezultāti apliecinājuši ka attēls,kas bija nosaukts par auru,izskaidrojams ar jonizētas gāzes spīdēšanu un mitrumu,taču nekādā ziņā nepierāda auras esamību.Ja auru ir iespējams nofatogrāfēt,tātad tā ir materiāla,tomēr par materiālu lietu nevar uzskatīt ne auru,ne arī cilvēka dvēseli.

                       

                                                      Interesanti skaitļi un fakti.      

Cilvēki kuru aura ir sarkanā krāsā,ir apveltīti ar drosmi,enerģiju,optimismu.

Zila aura liecina par cilvēka komunikabilitāti un augstiem ideāliem.

Tie kuru aura ir bronzas krāsā,pieķeras dažādām lietām,mīl līdzcilvēkus,ir naivi un pašaizliedzīgi.

Oranža krāsa liecina par lielu sociālo aktivitāti.

Sudrabakrāsas aura ir ļoti kreatīviem cilvēkiem,kuriem turklāt ir nosliece uz iedālismu.

Dzeltena krāsa-sabiedriskums un uzmanība pret tuvākajiem.

Viloleta krāsa-garīgums,cenšanās sasniegt pilnību.

Zelta krāsa liecina par vēlmi sasniegt pēc iespējas augstākus mērķus,kā arī spēju pārliecināt citus.

Personība ar zaļu auru ir sabiedriska,atsucīga,jūt vajadzību palīdzēt citiem.

Rozā krāsa liecina par smakjūtību un jūtīgumu,taču ne pasivitāti.Šis jūtīgums cilvēkam piešķir spēkus cīņā.

Cilvēkam kuram aura ir baltā krāsā,zināmā mērā raksturīgas visas iepriekš minētās īpašības.Šāds cilvēks ir spēka jautrības,optimisma,miera un mīlestības iemiesojums.    

 Norakstīts no lielās noslēpumu grāmatas.

33 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

malacis ;) no manis + par raxtu :)

man kautkāda zilā krāsā :D

5 0 atbildēt

Pa sito temu man skiet skatijos kaut kadu raidijumu )) Interesanti jebkura gadijuma.

4 0 atbildēt

labs

3 0 atbildēt

vienk berzee rokas liidz tev iet ciet un tu saac saskatiit kaut kaadas "magiskaas" auras :D

4 1 atbildēt

atbildot uz latvis20 komentāru:"cik reizes...       

pāris minūtes-prasi grāmatas autoram.

2 0 atbildēt

Interesanti. BET: "Ja auru ir iespējams nofatogrāfēt,tātad tā ir materiāla,tomēr par materiālu lietu nevar uzskatīt ne auru,ne arī cilvēka dvēseli." Sorry, šitam gan nevaru piekrist. Viss, kas pastāv, kkādā veidā ir konstatējams un tādējādi nosacīti uzskatāms par materiālu. Kādēļ lai dvēsele nebūtu materiāla? Viņa vienā mierā var būt kkāda ar speciālām tehnoloģijām konstatējama enerģija. (Atceramies E=mc^2, tātad enerģija=matērija :D) Ne jau tas jonizēto gāzu mākonītis ir tā dvēsele, bet nav izslēgts (lai gan nav arī pierādīts), ka aura, dvēsele vai kā arī viņu nosauc, ietekmē šī gāzu mākonīša īpašības. Pārāk maz izpētīta šī lieta ir, lai tik droši apgalvotu, ka "dvēsele nav materiāla".

2 0 atbildēt

Ir lasiits, ka eksistee taada indigo kraasa strap auraam :D

2 0 atbildēt

cik reizes dienā jāberzē?

 

Rozā krāsa liecina par smakjūtību un jūtīgumu,taču ne pasivitāti.Šis jūtīgums cilvēkam piešķir spēkus cīņā.

 

Smakjūtība ^^

1 0 atbildēt

>> jauki <<  - un kā tad tu izskaidrosi zodiaka, zīmes un cilvēkus kuri ir dzimuši zem vienāda zvaigznāja ir ar līdzīgām sejas iezīmēm un rakstuta īpašībām. 

Un ja tu palasītu vairāk vesturi tad atklātu ka daudzi zinātnieki piem:  Izaks Ņūtons,  nodarbojās ar okultismu un neizskaidrojamu lietu pētīšanu. 

Nikola tesla , runāja par matērijas teleportēšanu, un visi par viņu smējās, bet musdīenās jau ir panākta gaismas fotonu teleportācija,  tu tagad te nesēdētu pie datora ja nebūtu tumsoņas kā viņš. 

Evolūcija nenotiek 1 dienā, bet 50-100 gados, un vienīgais neandertāliešu murgojumu idiots esi tu. Un neviens zinātnieks nerēc, vins uzdot jautājumus un cenšas atrast atbildi. Ja pagaidām nav atbildes tas nozīmē, ka cilvēce nav pietiekoši attīstijusies . Tev IQ ir 71.

1 0 atbildēt

Es iemācījos saskatīt auras no interneta :D Es zinu ,ka izklausās tizli..  Es izlasīju ,ka vajad apm stundu skatīties ap pirktiem un rokām un tad varēs redzēt. Es ieraudzīju tādu kā plānu ,krāsainu slāni (apm 5 mm platu ,bet ja skatās no no tāluma ,tā izplešās). Aura ir  visiem objektiem ,pat burtiem grāmatās,akmeņiem utt.. Bet ir tā ,ka daudziem cilvēkiem ir vieglāk saskatīt auras ,bet citiem skaties cik gribi -nerādās. Tas ir ļoti interesanti ,es ieteiktu arī citiem iemācīties redzēt tās. Skatoties uz tām var pateikt vai cilvēks melo ,kā jūtās(pēc krāsām) utt....

1 0 atbildēt

Man ir violeta! Esmu indigo! emotion Pieradit??? Paprasi man kaut ko kad atradisies man acu prieksa par pagatni nakotni tagadi un ieksieni!

Spesu pateikt tavu pasaules uzstveri, ipasibas utt. Tikai pagadaties kads un pieradisu! + par rakstu!

0 0 atbildēt