local-stats-pixel fb-conv-api

Atbalsta alkohola lietošanu no 21 gadu vecuma62

emotion Šoreiz par tik ļoti bieži jauniešu vidū sastopamo alkohola lietošanu, kas ir kļuvusi jau par regulāru nodarbi, un diemžēl, savādāk atpūsties un izklaidēties lielākā pusaudžu daļa vairs neprot... Šī ir tikai viena no mūsu nākotnes degradēšanās pazīmēm.



323 10 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Visos laikos is dzerts tikai tad maceja to kontrolet un nebazuneet pa pasauli.

72 2 atbildēt

Ok, 20.to dzimšanas dienu svinēšu ar bērnu šampanieti emotion

66 2 atbildēt

cik nu objektīvi tie procenti..katru kaimiņu Koļu ar dvuļu jau statistikas veicot nepieskaitīsi, gan jau īstie dzērāji nemaz šitās aptaujas nav redzējuši ;D

21 0 atbildēt

gadiijums iz dziives. dziivoju uk. labu laiku atpakalj bija pazinja kam toreiz tikko palika 18. dzimenee gaaajaam pakalj veel vienam un tiesi tajaanaktii paarceela likumu no 18 uz 21. tas bija uuber feils. FYI uk sarunaat nevar. un ja paardeveejs nojauš ka tu peerc prieks siikajiem tad tu vari norauties 5000 sodu sev. un tur arii tiek dzemdeets mans subjektiivais viedoklis. paaraak daudz ir vietas ieks lv kur 9 gadiigais var iegaadaat ko sirds veelas. to izskauzt peec manaam domaam ir gandriiz neiespeejami jo likumos ir par daudz caurumu pa kuriem izkriit siis iestaades

19 0 atbildēt

Nu ja vēl nepilngadīgos rezultātiem pieskaitītu emotion

16 0 atbildēt

bērni lietojuši alkoholu ir vienmēr, tikai agrākos laikos nebija interneta un netika publiskots viss tik klaji kā šobrīd tiek. Un viss, ko publiskojo Tu viņš viņa mēs viņi viņas nonāk bērnu acīs un viņi agrāk vai vēlāk to var pieņemt par normu. Nekādi likumi neierobežos alkohola lietošanu bērnu vidū, alkohola lietošanu var ierobežot tikai normāla audzināšana ģimenē un sabiedrība, kurā bērns uzturās.

20 4 atbildēt

Klipā tam pūkainajam ir vienpusējs viedoklis, tālāk par ideju pacelt vecumu, noteikti nav aizdomājies. nu ja jau reiz cilvēka smadzenes attīstās, pēc viņa vārdiem līdz 23, tad kāpēc necelt vecumu tādu pašu. Un viņš iedomājas, ka tādā veidā jaunie dzers mazāk? muļķības.  Vienīgais ko viņi panāks, būs tas ka, turpmāk visos klubos būs ieeja no 21, kas rezultātā atumātiski nozīmēs daudzu klubu slēgšanu, jo nepavilks, tik lielu klientu zaudējumu, jo tagad tā jau ir grūti. Vislielākie tusētāji ir tieši tīņi, un uz tiem tad arī klibi var dzīvot. A tas pūkainais iedomājies no sevis nezin ko, ja pac nelieto un iet sviestā, nenozīmē ka pārējiem ar tāpat  jādara. Labāk būtu spēkus tērējuši lai mazos izglītotu par alko, narkotiku un cīgu kaitīgumu, lai nelietošana ir cilvēka paša izvēle nevis dēļ tā ka likums neatļauj, jo tie kas grib lietot tāpat lietos. toč cirvji ar vienpusēju domāšanu.

10 0 atbildēt

nu tas atkarīgs no cilvēka: cik daudz un ko lietot :) ja gribēs - atradīs veidu kā nopirktemotion

7 0 atbildēt

Diezgan traki..

5 0 atbildēt

Nu nezinu par 18+ ,bet skolā tas ir brīnums ja tu neesi pīpējis vai bijis totālā pālī. Piemēram es nepīpēju un nelietoju tur citus sūdus bet neviens man netic un saka, ka tas ir neiespējami ka es neko tādu neesu darījis:D

5 0 atbildēt

Kāpēc viņam jāiet dirst?

4 0 atbildēt

Kur tad 3. attēlā palikusi tabula vecuma grupā 12-18 ?? emotion

4 0 atbildēt

Pēc pirmā jautājuma var spriest, ka tur dirš cilvēki..cik skatos jaunieshi to tik ka dara, kaa katru nedelju nodzeras..un pedeja jautajuma stabili bij jabut visvarak procentiem alkoholu lieto 1x nedelja, nevis 2 vai 3 x menesi

3 0 atbildēt

Domāju, ka tas problēmu neatrisinās. Cilvēki ir apsitušies un apsitīsies jebkurā laikā. Nevarēs apsisties no alkohola, tad meklēs citus variantus. Skraidīs dzerdami krutku un aprijušies tabletes. Un galu galā, tāpat vienmēr var pajautāt kādam pieaugušākam, lai nopērk vai arī nopirkt nakts veikaliņos (kādi atrodas katrā pilsētā), kur neviens neprasa, cik tev gadu.

3 0 atbildēt

Es neesmu pret  šo likumu ,taču ! Ja "tu" aizliec kautko cilvēkam viņš tāpatās mēģinās atrast kādu iespēju kā tikt pie ši garduma !?!

3 0 atbildēt

Kā jaunatne var to nedarīt ja viss ko bērni apkārt redz to kā cilvēki nodzeras.

A vot redz kā no kā tad bērni to iemācas? Un šitais te,ka '' visos laikos dzerts'' tā nebūt nav taisnība.

Vīns,alus jā,bet tā sātana dzira degvīins ir pavisam jauna. Un pirms 5dienas vakarā dzerat viņu iesaku paintreseties kādus bojājumus tas nodara jūsu ķermenim.

Stay high.

3 0 atbildēt

ko tā Circene pļūtī..saki taisnību 21 gads nav pienjemts, jo tas nestu naudas zaudejumus

2 0 atbildēt

15-16 gadu vecumā ar tā laika tā sauktajiem ''draugiem'' visai daudz dzēru un redzēju tā tumšākās puses. Tagad man ir 18 gadi un nedzeru praktiski nemaz. Neizjūtu vajadzību.

Var jau protams iedzert, bet visu ar mēru, kvalitatīvi! Nevis tā kā tagad sīkie, visādās stroikās bliež divlitrenes līdz vemšanai.

No me gusta!

2 0 atbildēt

Latvija nav Dānija, tā ka- nav ko uztarkties.

2 0 atbildēt

Ir sacepti tik daudz raksti par degradējošu jaunatni. Nekas jau nemainās. Sliktāk arī nav palicis tāpēc domāju ka šeit nav jēgas diskutēt par alkohola kaitīgumu,jo jebkurš zin ko tas var nodarīt. Vismaz aknas atjaunojās ātri,bet plaušas smēķētājiem??? Autor labāk par smēķēšanu būtu rakstu uzcepis,jo tur efekts uz plaušām ir uz mūžu. Labāk iedzert kādu reizi ar draugiem nevis katru dienu sevi bojāt un tā ilgstoši.

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »