local-stats-pixel fb-conv-api

Apsmietā..182

1672 54

Viņa mācījās parastā skolā. Gluži tādā pašā kā daudzas citas skolas- 12 klases, aptuveni 600 skolēnu. pilsētas centrs. Šajā skolā Liene mācās jau kopš 5. klases un skolas dzīve jau vairākus gadus viņai ir ikdiena. Meitene nemācās pārsīlēti labi, ne arī nepiedodami slikti. viņas vidējā atzīme ir nedaudz virs klases vidējā līmeņa. Tomēr liene ir nedaudz apaļīga, un uztraukumā viņas seja kķlūst sarkana.

Liene nodarboas ar dziedāšanu un ir ļoti atraktīva- ķer visas iespējas, iet uz visiem pasākumiem, bet diemžēl klasesbiedri tādi nav.

Ps. Uzliec video- noskaņai.



1672 54 182 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mana galva
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 182

0/2000

Esmu bijis tas kuru apsmej un arī kurš apsmējis citus.. njā.. jebkurā gadījumā sajūtas nav tās patīkamākās abos gadījumos..

343 8 atbildēt

skumjš stāsts,man bija līdzīga situācija,bet tagad viss ir mainijies :)

138 4 atbildēt

Nozagt vecā tēva bissi, pastudēt ķimiju un terorakta komplekts gatavs.

112 6 atbildēt

mp3 un realitāte pazūd.

89 2 atbildēt

Esmu bijusi tai pusē kuru apsmej un savā ziņā par to priecājos.., tā man ir bijusi laba mācība.. Tagad kad esmu tur kur man ir visas iespējas kādu apsmiet nekad to nedaru, bet aizstāvu to kuram tas ir nepiecieshams.. Arī tad ja no tā nākas pašai drusku ciest, bett vismaz saprotu cik ļoti tas atbalsts ir nepiecieshams.

70 2 atbildēt

Jāmācās sevi arī aizstāvēt savādāk visu dzīvi citi kāps uz galvas.

60 1 atbildēt

stāsts gluži vai standarts ka ir kāds kuru apsmej un kas cieš, un beigās atklāj mierinājumu. 

žēl to cilvēku kuriem vājas persōnības. 

37 3 atbildēt

Pat asaras saskreeja aciis + veel taa muuzika..

Bet nu tieshaam lai vai kaa shis ir izdomaats, ir tachu miljoniem taadu beernu ar kuriem taa notiek katru dienu, un ka visiem par vinjiem ir vienkaarshi vienalga..Bezsirzhi. Nezinu kaa var taa vienkaarshi njemt un reekt par kaadu..(saprotu ka mazajaas klasiitees, jo tad veel neko nesaprotam kaa tas otrs cilveeks vareetu par to justies, nu bet jau piektajaa un taalaak?) Kaut gan es teiktu ka shii ir vecaaku vaina, ka pareizi neizaudzina savus beernus, nerunaa ar vinju (nepaskaidro neko). Eju tagad 9. klasee, un skatos, ka joprojaam ir daudz taadu, kas joprojaam dara shiis lietas un vienkaarshi guust no taa baudu, tikai lai pashiem justies varenaakiem. Shiem cilveekiem (?) nav sirdis. Tieshi shaada iemesla peec draudzeejos ar visiem, un ja kaadreiz redzu kaadu kursh seezh viens un/vai izskataas vientuljsh (kaut vai starpbriidii), neskatoties uz to vai paziistu vai nee, labas attieciibas vai nee, manu gadu vai mazaaks/vecaaks, vienmeer eju klaat ar smaidu un uzsaaku sarunu, lai buutu kaads ar ko parunaat, kljuutu nedaudz liiksmaaks, vai vienkaarshi nejustos tik vientuljsh. Taapeec man liekas, ka ir ljoti svariigi lai mums vienmeer buutu kaads, ar ko var izrunaaties, lai nejustos atstumts..vienkaarshi meegjiniet draudzeejaties ar visiem!:) Bet dazhi no jums tagad padomaas " jaa un kaa ar "ienaidniekiem"? " uz kaa ir vienkaarsha atbilde: KILL ENEMIES WITH KINDNESS :) un ticiet man, tas straadaa!

Un nee, es neesmu perfekta, un arii necenshos par taadu izlikties, vienkaarshi izteicu savu viedokli par shaadaam situaacijaam.

34 3 atbildēt

Labs raksts!!

Es arī īstenībā esmu atstumtais!!!

Bet tad kādu dienu man uzradās draugs kuršs man jau ir 11 gadus un vuns mani neapsmej vispār :)

31 1 atbildēt

 

Vislabāk ir būt starpšķiru diplomātam, kāds biju es. Es dzēru un tusēju gan ar stilīgajiem gan ar tiem kurus visi ienīda un sapratu ka "stilīgie" ir daudz atpalikušāki savos gados. Jāturas pie tiem kas tiešām tev kaut ko nozīmē. emotion

21 0 atbildēt

Ja iedziļinātos katrā šajā situācijā, tad taptu skaidrs, ka lielākas problēmas ir tiem apsmējējiem (parasti ļoti personisks iemesls un ar šādu neglītu rīcību it kā "aizbāzts" kaut kur tālu, pastumts prom no sevis). Skumji vien tas, ka savās izdarībās tiek aizskarti nevainīgi cilvēki, kas šo visu uztver ļoti nopietni.

Labi, ka liec aizdomāties par šādām situācijām. ;] +no manis, bet stāsts kā tāds personīgi man ir par "vieglu", trūkst dramatiskuma... 

18 0 atbildēt

Ir izjusts.. Gan par sevi, gan par māsu.. ;/

Es to visu pacietu, jo man vēl nebija tik traki, tikai minimāli, jo bija arī citi, kuri trakāk tika apsmieti.. 

Māsai gan neveicās.. un ja tiek iejaukti vecāki, tad ir vēl trakāk.. Nekas nemainās uz labo pusi, tikai uz slikto.. 

Jaunieši spēj būt ļoti nežēlīgi.. pat neapzinoties, kas vēl papildus jāizcieš, neskaitot to ņirgāšanos no klasesbiedru puses.. 

Bet man tas jau garām, cita skola, citi cilvēki, cilvēki, kuri apzinās citu cilvēku vērtību. 

Māsasi gan neveicas, vēl pēdējais gads pamatsskolā, bet nu jau vismaz šī ņirgāšanās ir nedaudz pierimusi.. 

16 0 atbildēt

dzekiem ir vieglaaak ! :) piecelies un izshauj kaadam atsperi ! :)))) 

14 0 atbildēt

arī esmu bijusi abās situācijās un ir ļoti jāpiedomā pie katra soļa ko tu sper un vārdu ko saki !

10 0 atbildēt

Tie kuri apsukā citus ganjau parēc par šo stāstu,vai vnkārši domā,jā es vairs tā nedarīšu,aizstāvēšu to kursus apsaukā,bet kad ieiet skolā viss aizmirstās un dara savu ierasto gaīdus,apsmej citus,jo viņi nav personības viņi ir tukšpūri kuri māk apsmiet citus,bet nemāk neko gudru tā arī  pateīkti,un nezina ka visi nav vienādin pasulē...

Tgd kāds domā,nu ja visi nav vienādi daži ir kruti,bet daži nejēgas...

Zinu?tu esi lohs ja tā domā...

Tos kurus apsmej ir vel stiprāki cilveki par tiem kurus neapsmej,nejau fiziski,bet gan garīgi,nekā jūs cipa krutie (tie kuri citus apsmej)

Drēbas un izskats nek neīsaka!

5 0 atbildēt

Parasti biju apsmējējos. Kad tās apsmiešanas aizgāja par tālu un es redzēju, ka cilvēkam tiešām tas ir smagi, gāju pie tās meitenes un no sirds atvainojos,  aprunājos un galā pat sadraudzējos un sāku aizstāvēt. Brītiņu arī manī apsmēja, bet tā kā lielākie apsmējēji bija mani draugi, viņi ātri rimās. Mēs vēl tagad visi kopē tusējam un regulāri tiekamies ikdienā. Pagājuši jau gadi 10.

Ar to visu gribēju pateikt - ierēkt var, bet nekad neaizraujies, jo katrs jociņš kādā brīdī sāk sāpināt.

4 0 atbildēt

ateros es vnm neļāvu citiem apsmeit otru, izdomāju kādu sakarīgu iemeslu , lai tas nebūtu jādara, un klasesbiedram nebūtu jācieš, beigu beigās  citi tateikt atstūma mani.... dumji tie bērni, bet tas tāds vecums, bērnam jābūt stipram lai nenoslēgtos vai neklūtu par kkādu teroristu

4 0 atbildēt

tas ir bēdīgi, bet domāju, ka visi tam ir gājuši cauri, ja nu vieniigi kādi īpašie nav apsmieti, ar to ir jācīnās un gan jau buus ok

4 0 atbildēt

paziistama situaacija- tieshaam.. bet taa manas dzives dalja ir pagaatnee un man ir pilniigi nosplauties, kuru no personiibaam mani bijushie klases biedri atceraas- peleeko peli vai arii dziives karjeristi... ;)

4 0 atbildēt

man ir piekāst kamēr apsaukā mani kā man klasesbiedrs pateica uz manīm ka esu ku*es dēls viņš pēc 5 sekundēm raudāja ar asiņojošu degunu un lūpām  kautkā visa klase apklusa par mani un paskaidrojumā kas notika starbrīdi bija uzrakstījusi ka viņš jau mani ilgu laiku ir aizvainojis pietiek nosaukat manus vecakus vai citus radus lai kārtīgi atrutu pa purnu :)

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »