local-stats-pixel fb-conv-api

Anonīmie komentētāji95

470 13

Vai anonīmie komentētāji tev bendē dzīvi?

Savulaik mēs visi domājām, ka interneta vidē esam pavisam anonīmi, taču laiks nestāv uz vietas. Tie laiki ir pagājuši. Anonimitātes priekškars ir zudis un, nepieciešamības gadījumā, var tikt noskaidrota personas identitāte. Šo tēmu gan es atstāšu citai reizei, krietni svarīgāks ir faktors- kādēļ tik daudzi izvēlas savu viedokli paust anonīmi?

Reklāma
Reklāma
470 13 95 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 95

0/2000

anonīmos nemaz neņemu vērā un man nemaz viņi netraucē.

34 0 atbildēt

Citiem tas atkal neko nemaina, lai jau komentē! ;)

Reāls risinājums būtu, pie raksta pievienošanas ir ķeksīts:

-Ļaut komentēt visiem

-Ļaut komentēt tikai reģ. lietotājiem.

33 0 atbildēt

Šim te vajadzētu būt  pirmajam, ko izlasa ienākot spokos. 

19 3 atbildēt

Sasodītas 21 gadsimts ne? 

13 0 atbildēt

Es šeit varbūt arī esmu anonīms, bet tikai daļēji, tie kam vajag, atpazīs, tie kam nevajag, ja baigi interesē arī varu visu pateikt :D

Bet nu vispār būt anonīmam tikai tāpēc, lai sūdu rakstītu - tas samērā tizli.

11 0 atbildēt

Priekškars ir zudis.. omg, es esmu pliks.

13 3 atbildēt

liekas, ka autors dzīvo kādā pasaku zemē.. es uztaisot jaunu profilu te būšu anonīms.. ip adresi var mainīt ik pēc minūtes, nevienam nekad mūžā neienāks prātā, ka tas esmu es.. 

8 0 atbildēt

1. Pāris priekšrocību ir šādai izvēlei: *anonīmais lietotājs var izgāzt savu žulti uz citiem lietotājiem, bārstīties ar ciniskiem jociņiem, lietot necenzētus vārdus, utt. Tajā pašā laikā, neuzņ*ties nekādu atbildību (viņaprāt). Galvenais virziens anonīmajiem, ja tā to var nosaukt, ir negatīvisms, tas spraucās ārā pa visām porām.

   

Es to daru bez anonimitātes, un? Žulti gāzt laukā nav aizliegts, ciniskus jociņus mētāt arī,  un pasmieties par to cik gan cilvēks spēj būt tizls arī ir jautri . Lai tie kam nepatīk cepās, galīgi pie dirsas.

5 0 atbildēt

hmm ja tevi tik ļoti uztrauc to ka kāds anonīmais vai pat reģistrejies lietotajs ir tev komentāros ir uzrakstījis, man sķiet ka tev kartīgi japārskata savas prioritātes

3 0 atbildēt

ja cilvēks ir rupjšs un neaudzināts viņam būs pajāt vai viņš ir anonīms vai nē. tik un tā izgāzīs savas dusmas un negācijas pār citiem emotion ir protams daudzi arī tie gļēvuļi,kas raksta ,ko grib ,jo domā,ka neviens tāpat nezinās,kas to ir rakstījis. un ir arī tādi,kam vnk patīk dirst un   pastrīdēties ar kādu.

3 0 atbildēt

Diez šajā rakstā kāds anonīmais koments būs ? :D :D 

3 0 atbildēt

Ko piesieties pie jebkādas kritikas??? Tā vienkārši ir un būs!!!

 Ja taisīsi sūdainus vai subjektīvus rakstus- dabūsi arī sūdainus un subjektīvis komentus- no viena grāvja otrā!!!

Pašam reizēm tracina- kurš katrs daunis iedomājas, ka viņam vajag baigi izpausties un publicēt totālo DRAZU internetā... A kā nelamāsies??? emotion

Protams, ka ir pataloģiskie dirsēji, bet tas jau nemainīs lietas būtību- ir viņš piereģistrējies, vai nav....

Tieši tas, ka internets piedāvā vismaz virspusēju ananimitāti, manuprāt ir tas labākais- var daudzmaz saprast cilvēku patiesās nostājas... Un arī daunisma pakāpi... emotion

2 0 atbildēt

es pat zinu, ka bieži vien spocēni mēdz rakstīt komentārus kā anonīmie (un ne tikai padsmitgadīgie :D ). un nevis vienkārši tāpēc, ka aizmirsuši ielogoties, bet gan iespējams tādēļ, ka nav pārliecināti par to, ko raksta, vai tieši pretēji - pauž pretēju viedokli iepriekš izteiktajam - tad vieglāk ir nospēlēt anonīmo nekā atzīties, ka domā citādi :)

2 0 atbildēt

tie13 mīnusi ir no anonīmajiem komentētājiem

2 0 atbildēt

Nu nemaz jau tik viegli arī anonīmā ļaundara personību nevar notiket. Interenta provaideri konkrētas IP reālo atrašanās vietu nesaka katram Jānim un Pēterim, bet varas iestādēm, pēc to pieprasījuma. Un lai tās attiecīgu pieprašijumu izteiktu, ir jāvēršās attiečigajās iestādēs ar iesniegumu, kas arī tiek vērtēts. Tā kā .... ja ar komentāriem netiek veikta naida kurināšana, personas goda un cieņas aizskaršana, vai kādas citas sodāmas darbības, tad droši vari būt anonīms un nebaidīties, ka tava personība nāks gaismā!

2 0 atbildēt

dzīvojoties pa spokiem, vārdu "anonīms" uztveru kā sinonīmu vārdam "nereģistrēts". protams, var jau izteikties precīzāk, bet tā ir ātrāk un pierastāk :) atvaino, ja tev sagādāju neērtības un grūtības uztvert manu komentāru tādēļ ;)

1 0 atbildēt

 Paldies par ieteikumu, tiks izlabots :)

1 0 atbildēt

nav gadijies pēdējā laikā redzēt kādu parupjāku komentāru no anonīma lietotāja.man viņi netraucē, lai komentē.

Un tev tur nav teikšanas. ja negrib reģistrēties, tad lai to arī nedara.

Tagad visi gudri. Viens pēc otra taisīs revolucionārus rakstus. ha :D

1 0 atbildēt
heh avatarsheh

Iepazīsties-tas ir internets :))

1 0 atbildēt

tādā veidā Tu atņem viņu dzīvi :D

nebūs vairs kur izcelties..

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »