local-stats-pixel fb-conv-api

Aizbraukt vai Palikt?110

399 9

Aktuāls temats - palikt Latvijā vai aizbraukt?

Paldies visiem spokiem, kas atsaucās uz manu lūgumu atbildēt uz jautājumiem.

Ceru, ka neko neesmu sajaukusi. ceru, ka īstās bildes, pie īstajiem nikiem un stāstiem.

Zinu, ka pie dažām bildēm teksts ir grūtāk izlasāms, bet nezinu kāpēc.. Tāpēc atvainojos.

Lai vai kā, es ceru, ka Jums patiks, jo rakstā ieguldīts daudz darba! :)

« 1  2  3 »
399 9 110 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 110

0/2000

man baigi patīk kā noformēts raksts :) stabils + :D

31 0 atbildēt

Nespēju visu izlasīt. Esmu prom. Pelnu labi,apgūstu jaunas valodas,izdzīvoju sapni. Apciemot dzimteni nav problēmu,jo biļetes mūsdienās nemaz nemaksā tik dārgi. Paturast savas replikas pie sevis,ja uzskatat,ka nemīlu dzimteni vai esmu gļēvs utt.  Manuprāt es izdarīju pareizu izvēli pametot Latviju,jo beidzot man ir nauda ko investēt biznesā par kuru sapņoju n'tos gadus,un es varu palīdzēt savai ģimenei un vēl pats nestaigāt ar basām kājām un tikai Latvijas pasi padusē. 

16 3 atbildēt

super :)) 

dažādi viedokļi un smuks noformējums :))

11 0 atbildēt

es braukšu prom tikai tāpēc ka latvijā ir pārāk naidīgi cilvēki, es neciešu šeienes sabiedrību, te tādas nemaz nav, ir tikai idioti kuri dzer un grib kauties.

8 0 atbildēt

jāpārbauda jau ir, vai citur tā zāle zaļāka ;D

9 1 atbildēt

Reāli tie, kas raksta, ka aizbrauc tikai gļēvie n shit, paši nestrādā, viņiem nav jāuztur ģimene un jādomā kā izvilkt līdz mēneša beigām ar kabatā palikušiem 2ls. Visa mana ģimene dzīvo Anglijā, jo te vienkārši nebija iespējams palikt.. atrod darbu - apčakarē, cenas pārtikai palika lielākas un lielākas, izejas nebija. Kad pabeigšu vidusskolu, arī domāju uz turieni pārcelties, jo viena un bez nākotnes te nevēlos palikt. Padomājiet pirms nosodat citus, pamēģiniet pastrādāt 12h no vietas par simtnieku mēnesī! Jā, jūs varēsiet pateikt ''JĀ, ESMU VARONIS, ES TUROS!'', kamēr ģimene mirst badā. Un jūs pat iedomāties nespējat, cik stipram cilvēkam ir jābūt, lai pamestu visu - ģimeni, draugus, ierasto vidi, lai aizbrauktu pelnīt naudu..tā nav nekāda jobana gļēvulība. Pati esmu redzējusi, kā cilvēki ar asarām acīs kāpj tajā sūda lidmašīnā, jo vienkārši citas izejas nav. Go da hell bitchez.

7 0 atbildēt

Kas mācās un strādā, tas dzīvo. Latvija, love ya.

10 3 atbildēt

Izglāb draugu - nēatstāj viņu Latvijā ;D

9 2 atbildēt

Pie dirsas to Latviju!

Ja šeit cilvēks ir nevērtīgs kpc man te palikt un strādāt ja ārzemēs var nopelnīt 5x vairāk?

10 5 atbildēt

Domāju, ka jautāt vajadzētu tādiem, kas ir sasnieguši vismaz 18 gadus un strādā, vai ir bezdarbnieki. A tādiem, zem 18 gadiem, reāli par to vēl nav priekštats. Nē,nu itkā ir, bet nu kamēr pašam pa pakaļu nesāk sist, tikmēr viss forši liekas un domā, ka nevjag pamest Latviju. Reāli mans viedoklis ir tāds- ja Latvijā nevar nopelnīt, tad nav ko muļķoties un jālaiž uz ārzemēm, jānopelna un jālaiž mājās. Bet nenosodu arī tos, kas paliek ārzemēs. Ja cilvēkiem paveicas, tad kpc neizmantot iespēju? Gribētu redzēt ko tie dirsēji darītu, ja padzīvotu kāda diezgan turīga latvieša mājā ārzemēs.

4 0 atbildēt

Situācija tiešām skumja. Saprotu, jo pati pašreiz esmu UK, atpakaļ braukt nedomāju. Vismaz tuvākos gadus 10 noteikti nē. Zinu ka ir grūti bez ģimenes, un draugiem, bet ar laiku pierod. Vienīgais ko varu novēlēt ir veiksme visiem aizbraucējiem. ;)

4 0 atbildēt

Beigas ļoti labas, pārdomāti. Super.

3 0 atbildēt

Esmu apmierināta ar dzīvi Latvijā, jo te man iet labāk ar naudu  utt nekā daudziem tiem aizbraucējiem, kautgan ja aizbrauktu uz citu, jebkuru valsti varētu pamatīgi sapelnīt, bet tas man tikkuntā iznāktu dārgi jo te man ir daraugi bez kuriem es knapi dienu varu izturēt.

4 1 atbildēt

Es nesaprotu kur ir palikuši Latvjas patrioti? Tā tac ir mūsu valsts, kapēc viņu jāpamet.. Pēc manām domām ja cilvēks ļoti vēlas strādāt, tad viņs šeit mājās mūsu Latvija var atrast sev darbu, nevis uzreiz skriet uz tām arzemēm.. Man arī ir daudz paziņu kuri ir aizbraukusi, vini visi saka ka tur arzemēs ir baigi forši, bet istenība tur aizbraucot pie viniem tur nav neka, pieņēmusi kredītus.. Manuprat mums ir japaliek Latvija ir jamēgina visiem kopīgi kautko mainīt, protams ja mēs ta bariem bēksim prom no valsts tad jau mums neka neizdosies..

Es milu savu mīļo Latviju!!

3 0 atbildēt

Par Latviju!

3 0 atbildēt

daudzi brauc prom dēļ zemajām algām un zemā dzīves līmeņa dēļ..... pats arī braukšu prom jo nauda ir vajadzīga un to es netaisos pelnīt tikai sev..... vēlos papelnīt vairāk lai arī vecākiem kas mani agrāk uzturējuši varētu iedot nedaudz lai mazinātu galvas sāpes par domām kā savilks galus.

3 0 atbildēt

Par rakstu liels + Pati nesen atgriezos dzimtenē, nekur nav tik labi kā mājās.

Heh bija tāda filmiņa par s[rīdīti, kurš devās pasaulē laimi meklēt un tie viņa vārdi, kad nu bija izvazājies pa pasauli bija " gulbīti, gulbīti, ved mani uz laimīgo zemi" un lielais, baltais putns aizveda viņu mājās.

Man bija līdzīgi kā sprīdītim, tikai gulbīša vietā bija ryanair. 

2 0 atbildēt

Nebrauc nekur paliec

2 0 atbildēt

Es ar tgd stradaju un saksu maciities anglija , Protams esmu par Latviju , bet ja manu studiju gadu laika LV nekas nemainiisies paliksu UK  uz dzivi . 

5 3 atbildēt

LV taču ir daudz vietas kur trūkst darbinieku, bet neviens jau negrib mācīties to specifiku un pēc tiem pāris gadiem nodrošināt sev šo darba vietu. Vieglāk jau ir ar vidējo aizšaut lasīt zemenes.

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »