local-stats-pixel fb-conv-api

5 pazīmes kā var noteikt, ka meitene tevi krāpj!51

489 19

Tev ir attiecības ar satriecošu sievieti un viss liekās kā pasakā- nekādas krāpšanas, melošanas un noslēpumi, burvīgi vai ne? Kungi, būs jūs jāapbēdina, bet tā diemžēl nav! Vīrieši nekad nenovertē sievetes velmi pēc jauniem piedzīvojumiem, ne tikai mēs esam tie kam patīk paklaiņot un izzīnāt, kas notiek apkārt. Attiecībās neuzticīga meitene vienmēr uzliek uz vīrieti zināmu spiedienu un tas ļoti kaitē vīrieša spējai pieņemt korektus lēmumus un tieši tāpēc jums puiši ir jāuzmanās no tā, un jācenšas jau iepriekš pamanīt to, ka kaut kas nav tā kā vajag!

489 19 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000

Pēdējais ir pilnīgi normāls, nekādu krāpšanas slēpšanu vai ko tādu tur nesaskatu. Bet visi pārējie taču ir acīm redzami un saprotami. Nez kadiem muļķiem taisa šos rakstus? Tiem kam nekad nav bijušas meitenes, bet gan tikai maša kulačkova?!

28 0 atbildēt

es nesaprotu, nafig cilvēkiem ir jāmelo jāslēpjās.. ja gribi pisties pa pasauli apkārt - esi brīvs un pisies ar visiem. gribi attiecības, tad arī ir attiecības ar vienu cilvēku un nekas nav jāslēpjās, jāmoca sevi un otru attiecībās iesaistīto. bet nēe, visiem vajag kaut kādus sarežģījumus. vajag, kad kāds ir blakām un vēl pisties ar citiem. nu nevar tak gribēt, ka salavecis ar lieldienu zaķi nāk kopā ar tevi jāņot, nu sūdi vien sanāk, ne pasaciņa

29 2 atbildēt

Kuru tas uztrauc !! Kameer jauns ir jamil visi ne ilgaak pa vienu vakaru !!!!!emotion

11 0 atbildēt

tā skaitās tiešām tikai atsvešināšanās, vai nu vnk vīrietis sievietei vairs nešķiet interesants un ko tur vainot... ?

10 0 atbildēt

Neteikšu, ka neatbilst. Varbūt ne visi uzreiz, bet daļa - jā.

10 0 atbildēt

Es īpaši par to neuztraucos,ja grib lai pi-s uz visām 4trām debess pusēm,vienalga ,kāda princese,ja mēģināsi noturēt,būs vēl sliktāk.Un ja vienreiz pašķirās,Tad atpakaļ pieņemt ,pie sevis, nevajag vispār.Bet ja mana Sieva māk man izmainīt,tā ka Es to nenojaušu-Nu tad meitēns ir malacis.Bet ja uzzināšu ,tad "prasķī prašai!'"

8 0 atbildēt

Pa kreisi vai pa labi, bet ja krāpj tad ir jāsūta *****!

7 0 atbildēt

sitas pats raxts izklausas pec paranojas ;) nebusim stulbi :D to pec acim jau var redzet kad otrs cilveks krapj :D nevaig tur nekadas 5as uber krutas izpetitas pazimes :D taks pajat =]

8 1 atbildēt

Dzīvei un tās situācijām recepšu nav!

8 1 atbildēt

nu soreiz tu no*irsi garam

6 0 atbildēt

un kam tas marazms viss ir vajadzīgs? ja krāpj tad arī škiries nevis pūt viens otram batonus ausīs...protams par puiša reakciju gan ir grūti spriest,jo viņš var arī iet kārtot attiecības ar otru čali ;D bet nu tikuntā nav ko pūderēt smadzenes viens otram.

6 0 atbildēt

"Viena no galvenajām pazīmēm, ka jūsu meitene jūs krāpj, ir izmaiņas viņas uzvedībā..".....nu nevar buut!! emotion+

5 0 atbildēt

atbildot uz krika komentāru " muļķības. kādi 3 punkti atbilda manai uzvedīb... " cik cilvēku, tik viedokļi un atšķirību!

5 0 atbildēt

3. bilde ritīgi labā! smuka!

4 0 atbildēt

Pirmām kārtām jau tas ir jājūt. ;)

Varat man piekrist un varat nepiekrist, bet, manuprāt, cilvēki, kas krāpj ir izmantotāji. Pašiem nav dūšas pateikt tam otram, ka jāšķiras (laikam pārāk izdevīgi šīs attiecības saglabāt, iespējams, tieši materiālu apsvērumu dēļ).

4 0 atbildēt

Jā, meitene atdzīstās,ka tiešām mīl.. un džeks padomās - skaidrs.. viņa mani krāpj.. ahh . ;D 

4 0 atbildēt

6, ir garam

4 0 atbildēt

Nu maucība visiem patīk... Tas tā, lieks komentārs :D

3 0 atbildēt

kā no tīņu žurnāla

3 0 atbildēt

kapēc viņas bildēs nav virtuvēs???!!1 wtf

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »