local-stats-pixel fb-conv-api

12 gadu starpība?103

475 3

Akama Miki - kanādiešu modele un dziedātāja un ķīniešu popzvaigzne - Zhang Muyi jau vairāk, kā pusgadu dzīvo kopā un intervijā izsakās, ka viņu mīlestība ir ļoti dziļa un traka..



475 3 103 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 103

0/2000

īsta mīlestība emotion

138 0 atbildēt
Meitene 12 gados vel nesaprot, ko velas.
45 0 atbildēt

Nopietni? Viņa tak vēl ir mazs, neattīstījies bērns. emotion

37 0 atbildēt

Mazā bella un Edvards. emotion

20 0 atbildēt

Man ir 17 gadu,  novembrī paliks 18, ar draugu sākām dzīvot kopā septembrī un tad jau mani vecāki par to ļoti šaubījas. emotion Kā arī mums ir 5 gadu starpība, kas patiesībā ir diezgan daudz...

Bet kā var atļaut 12 gadīgai meiteni dzīvot kopā ar 24 gadīgu vīrieti? emotion

17 0 atbildēt

mkaay ... es ar uzskatu, ka tas ir tikai popularitaates deelj ...  nju cmoooon ... vinja ta4 veel ir tikai beerns ...  nee nu gribeetos tieshaam ticeet, ka luuk pieraadiijums iistai miilestiibai, bet nju redzees cik ilgi buus kopaa ...  P.s. dziesma likaas smiekliiga, nju preciizaak tas, ka chuvaks dzied - oh my pretty boy i love you :D  saprastu, ja tik meiteens to dziedaatu, a to liekas, ka 4uvakam ir nosliece uz malj4ikiem ... u know - soooo GEY :D

18 4 atbildēt

Nu ja tiesham mil, tad kapec ne?

13 0 atbildēt

vaitad tas maz ir atļauts? emotion

13 0 atbildēt

Manai omei un opim bija 15 gadu starpība. Ome bija vecāka. Pirms diviem gadiem opis nomira ar kuņģa problēmām un mana ome, tā arī to neuzzināja (mani radinieki izvēlējās noklusēt šo faktu, sakarā ar smagajām veselības problēmām), un nomira nepilnu mēnesi pēc opja nāves, tā arī neuzzinot, ka kļuva par atraitni.. Kā vēlāk stāstīja mani krustvecāki, viņi jau no sākuma bija iemīlējušies un ome pat esot teikusi, ka bez mana opja ilgi nenodzīvošot. Skumji, bet skaisti.

13 0 atbildēt

Pedo sapnis! emotion emotion

12 2 atbildēt

Viņam tikai jākrāpj viņa ar 6gadīgo un viss kārtībā, 12+6=18 emotion

10 1 atbildēt

Only in China emotion

9 0 atbildēt

Ko. lai saka - čalis sev nodrošinājis nākotni emotion

9 2 atbildēt

sauciet mani par kartejo puritanisko latvieti, bet nu tas NAV normali. Sapratsu ja tur 16 gadi un 24, to vel varu pienemt un saprats, bet nejau 12 gadiga meitenite ar 24 gadu vecu virieti. Ja tam chalim "gribas" to meiteni, tad tur nav kkas kartiba beninos... Bet ka publicitates triks ljoti jau labi izdomats.

7 0 atbildēt

gan jau izaugs , paliks vecāka sapratīs ko nozīmē vārds pedofīlija un tad viņu skaistā mīlestība beigsies....

6 0 atbildēt

Jā,12 gadīga vēl manā prātā skaitās maziņa! :)

 

Bet sakarā a to gadu starpību,man liekas,ka 12 gadi,tam nav nozīmes. Manai mammai ar tēti ir 30 gadu starpība! Un jau dzīvo kopā 30 gadus! Tākā,gadu starpībai nav nozīmes,vismaz manā uztverē!

4 0 atbildēt

I see a pedo! :D emotion

3 0 atbildēt

Nopietni?emotion

3 0 atbildēt

Nu ja kaut kas tāds pie mums nonāktu plašākas publikas redzeslokā, tad noteikti būtu nonicināšana, visādi uzbraucieni u.t.t. Vienkārši daudzu latviešu redzesloks un izpratne par apkārtnotiekošo ir tik šaura, ka par to aizdomājoties paliek bedīgi. Jau tagad palasot komentārus viss ir skaidrs. Manuprāt, šādā situācijā nav nekā tik traģiska vai nepareiza, vienkārši sabiedrībā ir pieņemts, ka "tas ir nepareizi" un tā arī daudzi uzskata..

6 4 atbildēt

čist, pahodu izliekas, lai popularitāti iegūtu.

5 3 atbildēt
« 1  2  3  4 »