local-stats-pixel fb-conv-api

Наркотики28

78 3

Nelegālas vielas, kuras tomēr tiek lietotas, izplatītas u.t.t. Mūsdienās reti kurš no jauniešiem neko nav mēģinājis. Jā, pat zāle ir narkotika.

Protams, narkotiskās, t.i. psihotropās vielas ir ĻOTI daudz, pat tas pats tramadols, muskatrieksts un vēl šis tas - lielos daudzumos.

Populārākās narkotikas ir 10. Nezinu, varbūt kādu piemirsu, bet šeit būs īss ieskats par katru no tām. Negribas man te nevienu uz tādām štellēm mudināt - vienkārši šāda informācija ir izglītojoša, dzīvojot tādā pasaulē, kāda tā ir tagad.

78 3 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

atkarīgs tu vari palikt no visa ... ēdiena , dzērieniem, cilvēkiem , datoriem , spēlēm, un citām lietām ... un katra no šīm lietām ir bīstama ja aiziet par tālu ... pat pati dzīve ir bīstama ja dzīvo par ilgu ... padomājiet pirms lietojat ēdienu varat palikt resni .... padomājat pirms lietojat alkaholu varat sabojāt aknas , padomājat pirms pieķeraties kādam cilvēkam varat sabojāt sev dzīvi , padomājat pirms mācaties kautko uz datora varat kļūt atkarīgi no tā , padomājat pirms spēlējat spēles varat sajukt prātā un nogalināt draugus,  un tā var teikt par jebkuru lietu .... par jebkuru ... kas jums patīk ...  bet ja visas viņas lieto ar mēru ..  tad viss ir kārtībā  ? vaitad tā nau  ? 

un tas pats atiecas uz šīm vielām vienkārši jāprot lietot ar mēru un viss būs kārtībā...  vismaz man ir

7 0 atbildēt

Nedaudz sakardināja autors izmēģināt ko stiprāku par zālie, bet nē, labāk nē

3 0 atbildēt

paplašinātas acu zīlītes, bāla seja 

es tāda visu laiku esmu :D lol

3 0 atbildēt

Narkomāni, narkomāni, narkomāni te un narkomāni tur. :)

3 0 atbildēt

tev tur par tām sēnēm bišku par traku  maza porcija nau 12  :D  labas sēnes pietiek ar 2 - 4 sēnītēm  ja mēra gramos tad ikaltētas apmēram 1 g un ir ok ...  40 sēnes novedīs tevi pie letāla iznākuma vai saindēšanās

protams ir arī mūsu mežos sastopamas šadas sēnītes un tas gan lai paķertu vajg vismaz 50 apēst .. bet nu nekas labs no viņam nebūs  labākajā gadijumā smiesies un vemsi vienlaicīgi  :D

7 no tavām uzrakstītajām vielām ir mēģinātas Heroinu un opiju par laimi nau nācies testēt  :)

vēl labs ir Meskalīns bet nēsu LV sastapies ar šo brīnumlīdzekli ..

2 1 atbildēt

esmu daudz ko no sita lietojis,un looti nozeloju,jo tagad ir daudz veselibas problemas,kas vareja rasties vien no sitiem mesliem visiem......apdomajiet pirms lietojat!!!!!!

2 1 atbildēt

Zāles pīpētāji, jūs arī esat narkomāni!!!! :))

1 3 atbildēt